Test
Vegforum

Åpent møte om lakseveg Nord

19.10.2022
Nå er det nok prat – vi vil ha politisk handling og spaden i jorda! 

Mandag 21. november klokka 18.00 arrangeres det åpent møte om Lakseveg Nord på Coop Café på Kolvereid. Her blir det diskusjon om hvordan vi kan gå fra ord til handling, og det kommer representanter fra både fylkespolitikken og administrasjon.
 

Anna Ceselie Brustad Moe fra NHO mener Lakseveg Nord er helt avgjørende for å lykkes med vekst i vår viktigste eksportnæring, havbruksnæringen, og for utviklingen av regionen generelt. Hun er glad for at næringslivet når tar initiativ for å få fart på prosessen.
 

– Vi i Vegforum Trøndelag har det travelt på bedriftenes vegne. Vi vet at bare utarbeidelsen av en bompengesøknad og vedtak i Stortinget i verste fall tar et par år. Om de involverte kommunene, befolkningen og fylkeskommunen arbeider godt sammen, håper vi at vegbyggingsstarten kan framskyndes. Jeg tror alt kan ligge til rette for det i denne vegsaken, sier Brustad Moe.
 

Hallgeir Grøntvedt (Sp), leder av styringsgruppen for Lakseveg Nord, er en en av deltakerne på møtet. Han klar på hva som må til for å få fart på prosjektet, og kommer med en utfordring til lokalpolitikerne.

– Nærøysund kommune må bestemme seg for hvilken trase de ønsker å utbedre først, enkelt og greit. Det er det vi venter på. Da Nærøysund kommunestyre skulle behandle hvilken trase de ønsket å starte med tidligere i år, ble det enstemmig vedtatt å se på en tilleggsutredning av traseer, sier Grøntvedt.
 

Arrangementet er gratis åpent for alle.

Påmelding: https://event.getynet.com/viewEventNew.php?eventID=7273&languageID=no 
 

På grunn av matservering trenger vi din påmelding. Påmeldingsfrist er satt til 18. november.

facebook

Siste nytt