Test
KIL fotball

En smakfull, aktiv og innholdsrik dag på Kolvereid venter deg lørdag 16. september

06.09.2023

Mat og dyreliv i sentrum! 

Matfestivalen samler bønder og lokalmatprodusenter rundt Beddingen i Sentrumsgata på Kolvereid til en smakfull og spennende opplevelse under årets SOPIN-festival. Nyt lokalprodusert mat og ekte bålkaffe, Bakeriets smultringer eller Skaga grendelag sin lapskaus. Er du matentusiast eller rett og slett bare nysgjerrig på kvalitetsmat, er dette en mulighet til å sjekke ut det fantastiske og varierte matfatet som vårt nærområde har å by på. 

Samtidig kan du og dine oppleve nærmøter med dyr fra Strandtunet gård og gjøre gode handler med flere av leverandørene som vil være til stede standområdet rundt Beddingen. Nærøysund bondelag viser frem det nyeste utstyret fra grønn næring. Lørdag kl 1000 til 1600 er en flott mulighet til å lære mer om landbruk og nyvinningene innenfor sektoren. Dette er en enestående anledning til å utforske, enten du er interessert i landbruk eller bare nysgjerrig på å se hva som foregår i en av våre viktigste næringer.

 


Fotballglede og spenning
På Kolvereid kunstgress arrangeres den årlige fotballturneringen SMN cup 2023. Fotballag fra hele regionen i aldersgruppene 6 til 12 år vil delta. Det garanterer en dag fylt med fotballglede og spenning. Påmelding innen midnatt 11. september via: https://www.profixio.com/app/smn-cup-2-2023 Endelig åpner E-sport/Gaming-Arena!
Klokka 12 skjer også den offisielle åpningen av E-sport/Gaming-Arena og Njord E-sport|Kolvereid idrettslag. Selve seremonien foregår ved Beddingen, etter dette er åpent E-sport-rom i Nærøysund Arena. Sjekk ut de varierte og engasjerende aktivitetene som nå blir et nytt og fast tilbud i det nye E-sport-rommet i Nærøysund Arena. 

 

 

En drøm for bilentusiater!

Enten du er en dedikert bilentusiast eller bare nysgjerrig, inviterer vi deg til å oppleve imponerende kjøretøy på Amcar Ytre Namdal sin bil- og motorutstilling i hjertet av Kolvereid. Dette er en begivenhet for både små og store, og medlemmene i Amcar-klubben deler villig sin kunnskap og lidenskap for kjøretøyene.

 

Ønsker du en aktiv høst?
Sentrum Campus arrangerer åpen dag der du kan utforske senterets topp moderne fasiliteter og bli kjent hvilke treningsmuligheter som rører seg innenfor dørene midt i sentrum av Kolvereid. 
Opplev skattekammeret på Kolvereid!
Besøk Prestegårdsmuseet som inneholder kunst og kultur som har blitt samlet av Magne Olav Aarsand Brevik gjennom 50 år. Museet huser en imponerende samling av norske og utenlandske kunstverk. I tillegg finner du en mangfoldig samling av religiøse gjenstander og kunsthåndverk. Vertene står lørdag 16. september klare for å møte deg mellom kl 1200 og 1600.
Kolvereid sentrum er plassen å være for både store og små lørdag 16. september!

Hele familien kan se frem til en dag med fylt med yrende liv, aktiviteter og kortreiste smaksopplevelser. Sett av dagen til en oppdagelsesreise i ditt eget nærområde: 

 
Sopin Matfestival tjuvstarter allerede fredag 15. september med SOPINseminar på Val videregående skole. 


Vil du være utstiller? 

For de som ønsker å delta som utstillere, er det en unik mulighet ved standområdet rundt Beddingen. Dette er en sjanse til å vise frem produkter og tjenester, samt knytte kontakter i en livlig atmosfære. Her kan du velge mellom åpen standplass, trebod eller garasjestand ved Beddingen. 

Bestill standplass her!

Kontaktinformasjon: 
SOPIN Matfestival: Camilla Strøm Johansen | 976 51 875 
SMN-cup: Ayla Veronica S. Johansen | 994 32 635 
Njord E-sport: Turid Finne, leder | 990 45 026 
Amcar Ytre Namdal: Terje Wahl, leder | 916 11 442 
Sentrum Campus: Tom Roger Moen | 482 39 330
Kolvereid prestegårdsmuseum: Stine Barstad Holm, Nærøysund kommune | 467 87 648
Namdalskysten næringsforening: Jonas Williksen | 903 62 512 


(Foto: KIL fotball, Nærøysund bondelag, Njord E-sport, Amcar Ytre NAmdal, Sentrum Campus, Kolvereid prestegårdsmuseum)
 
facebook

Siste nytt