Test
Lars Fredrik Mørch

God sommer!

12.07.2021
God sommer fra Næringsforeningen!

Vi har lagt bak oss et spennende og aktivt første halvår. Aktiviteten har vært høy, og vi har fått gjennomført og planlagt mange gode tiltak. I dette nyhetsbrevet har vi laget en liten oppsummering av noe av det som har skjedd. Samtidig ser vi fremover mot høsten. Da ser det ut til at smittetrykket vil bli lavere, og at vi kan gå tilbake til tilnærmet normal hverdag igjen. Det vet vi at det er mange av våre medlemsbedrifter som ser fram til.
Høsten starter med det som er et høydepunkt for mange av våre medlemsbedrifter: Aqua Nor i Trondheim. Næringsforeningen fasiliterer standen som er tilrettelagt for namdalske bedrifter, og vi ser frem til å markedsføre og framsnakke alle de gode bedriftene vi har innen havbruk og akvaservice. Men først skal vi nyte sommeren, senke skuldrene og gå inn i feriemodus.

Vi benytter anledningen til å ønske alle medlemsbedriftene og samarbeidspartnere en god sommer.
 

mvh Lars Fredrik Mørch, daglig leder i Namdalskysten Næringsforening.


Oppsummering første halvår 2021:
 

Etter ønske fra ungdommene i regionen om å ha en plass der man kan treffes, lade mobiler og «henge», jobbes det nå iherdig med å få etablert en møteplass for barn og ungdom, tilflyttere og næringsliv.

Les mer: JOBBSENTRALEN SKAL GI UNGDOM EN MØTEPLASS OG NOE Å GJØRE
 

Arbeiderpartiet og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre valgte å presentere partiets Vekstplan for Trøndelag fra Nærøysund. Statsministerkandidaten ble imponert over bedriftene han fikk besøke.

Les mer: STATSMINISTERKANDIDAT JONAS GAHR STØRE BESØKTE NÆRØYSUND
 

Barnehagene har en viktig rolle både for økt bolyst og rekruttering av nødvendig kompetanse i distriktene. Det har barnehagene, i godt samarbeid med kommunen, tatt på alvor i Nærøysund.

Les mer: BARNEHAGENE SOM TILRETTELEGGER FOR ØKT BOLYST OG ATTRAKTIVITET
 

Næringslivet langs norskekysten skaper enorme verdier for Norge, fastslår ny rapport.

Les mer: KYSTNÆRINGEN SOM DRIVKRAFT FOR UTVIKLING I HELE LANDET
 

Det siste året har vist viktigheten av lokal verdiskaping og at det lokale næringslivet støtter opp om hverandre. Flere bedrifter har fått en økt omsetning i løpet av 2020 som en følge av dette.

Les mer: SETTER PRIS PÅ AT NÆRINGSLIVET STØTTER OPP OM LOKALE LEVERANDØRER
 

– Jeg er supergira på å finne gode løsninger på de problemstillinger dere tar opp, fortalte olje- og energiminister Tina Bru etter et møte med Namdalskysten næringsforening og Nærøysund kommune tidligere i år.

Les mer: OLJE- OG ENERGIMINISTEREN I DIGITALT MØTE MED NÆRINGSFORENINGEN

facebook

Siste nytt