Test
Lykt foto og film
Fotokreditt: Lykt Foto & Film

Ny daglig leder i Namdalskysten Næringsforening

24.05.2024
Jonas Williksen er ansatt som ny daglig leder i Namdalskysten Næringsforening. Han er i dag ansatt som Markeds- og kommunikasjonsansvarlig i næringsforeningen, og tar over etter at Lars Fredrik Mørch som slutter 1. juni.

Vi er godt fornøyde med at Williksen har takket ja til stillingen, sier Ketil Rykhus, styreleder i næringsforeningen. Det at vi får på plass en ny daglig leder allerede fra 1. juni, som kjenner foreningens arbeid og området vårt så godt, vil sikre kontinuitet i arbeidet vårt.

Vi hadde flere gode søkere og har gjennomført en grundig prosess før vi landet på Williksen. Det er mange hensyn å ta, og mange brikker som må falle på plass for at vi både skal holde aktiviteten oppe på kort sikt, og bygge videre på det gode fundamentet som ligger i næringslivet på Namdalskysten, sier Rykhus.
Jeg setter stor pris på å få tillit til denne viktige stillingen for næringslivet i området vårt, sier Jonas Williksen. Jeg ser frem til å videreføre det gode arbeidet i foreningen til beste for våre medlemmer og regionen.

Namdalskysten er etter mitt syn en svært spennende region, med store muligheter innenfor både energi, turisme, leverandørindustri, verftsindustri og ikke minst matproduksjon på land og i sjøen. Dette er viktige områder som skaper mange arbeidsplasser. Det blir spennende å få utvikle foreningens arbeid videre sammen med medlemmene og premissgiverne, avslutter Williksen.  
 
facebook

Siste nytt