Test
Bilde
Årets nyttårsbarn bidrar til +1000

Nyttårsbarn på Namdalskysten

14.03.2023
Nylig troppet representanter fra Namdalskysten Næringsforening og Nærøysund kommune opp for å møte nyttårsbarnet i Trøndelag og hennes foreldre. Hun bor i Nærøysund, og bidrar dermed til enda mer folkevekst i kommunen.
I løpet av 2022 vokste folketallet i Nærøysund med 158 personer. Det skyldes både økt tilflytting og at det fødes barn i kommunen. I 2022 ble det registrert 105 fødsler i Nærøysund.

En som ikke rakk å bli født i 2022 var datteren til Julie Rørdal og Emil Tinmannsvik Arnø. Hun ble født knappe to og en halv time inn i 2023 og ble dermed årets nyttårsbarn i både Nærøysund og hele Trøndelag.

 

– Dette mener vi en fin ting å markere. Spesielt med tanke på +1000-arbeidet og at vi ønsker fortsatt vekst i kommunen, sier markedsansvarlig i Namdalskysten Næringsforening Jonas Williksen. Sammen med Lars Fredrik Mørch som er leder i næringsforeningen, ordfører Amund Hellesø og Kim Laupstad fra Amfi Rørvik var han nylig og møtte nyttårsbarnet med foreldre. Med seg hadde de gaver fra næringsliv og kommune. Bodyen er en gave fra Cubus Rørvik der Design BH har levert den ikoniske +1000 profileringen. I tillegg fikk familien et gavekort fra Amfi Rørvik på 1000 kroner mens Nærøysund kommune spanderer 1 års gratis barnehageplass.


To og en halv time ut i 2023 ble Julie Rørdal og Emil Tinmannsvik Arnø foreldre for første gang. Det fortjener litt feiring.
 
facebook

Siste nytt